Een geslaagd personeelsuitje

Een geslaagd personeelsuitje

april 18, 2019 0 Door Tom Hoovers

Een jaar lang goed gewerkt met je bedrijf, de resultaten zijn goed. Dan heeft het personeel natuurlijk ook een uitje verdiend. Maar hoe kun jij er nu voor zorgen dat je een leuk uitje hebt? En hoe zorg je ervoor dat dit een personeelsuitje hebt waar je het een paar jaar later nog over hebt? Hieronder vind je enkele uitjes die erg origineel zijn en vaak goed in de smaak vallen bij het personeel.

Solex rijden

Wordt het personeelsfeest gehouden in de lente of zomermaanden? Dan is de kans groot dat je mooi weer hebt. Solex rijden zou dan een prima optie zijn om met je personeel te doen. Je rijdt met zijn allen door de natuur, en maakt af en toe een stop voor een drankje.

Huur een raceauto op locatie

Houd je het personeelsfeest bijvoorbeeld bij je eigen bedrijf? Dan is het ook leuk om bijvoorbeeld een race auto te huren. Hiermee kun je een leuke competitie opzetten binnen je eigen bedrijf. Het is zelfs mogelijk met een virtual reality bril je in de formule 1 te wanen. De winnaar van de dag kan uiteindelijk een prijs winnen en het podium op.

Kook workshop

Heb je een klein bedrijf? Dan is het wellicht ook leuk een kook workshop te doen. Hierbij leer je elkaar echt kennen, en kun je na de workshop trots zijn op het door jou gemaakte hoofdmenu. Dit is echter minder geschikt als je met meer dan 20 personen bent binnen je bedrijf.

Uiteraard zijn er nog genoeg andere mogelijkheden om met je bedrijf als personeelsfeest te doen. Denk bijvoorbeeld aan een ik hou van holland thema, of een Duits oktoberfest waar iedereen verkleed gaat. Zorg er in ieder geval voor dat het feestje wat je geeft ook past bij je personeel!