Een stijlvolle, trendy en onderhoudsarme gietvloer

Een stijlvolle, trendy en onderhoudsarme gietvloer

november 9, 2020 0 Door Tom Hoovers

Een gietvloer is vandaag de dag steeds vaker in woningen, appartementen en bedrijfspanden terug te zien. En dat is natuurlijk met een reden. Gietvloeren hebben je namelijk tal van voordelen te bieden. Zo zorgt een gietvloer direct voor een moderne look en het afwerken van de vloer met plinten zijn verleden tijd. Een vloer die wordt gegoten is namelijk volledig naadloos en zorgt daardoor voor een erg strak resultaat. Hierdoor is dit type vloer ook nog eens gemakkelijk in het onderhoud en ben je na een keer stofzuigen of dweilen eigenlijk al klaar. Viezigheid en vuil kan niet langer meer belanden tussen de voegen, wat bij een tegelvloer, een houten vloer of bij vloerbedekking wel het geval is. Daarnaast is de vloer dankzij een speciale coating bestand tegen krassen.

 

Een goede keuze voor bedrijfspanden en woningen

 

Heb je een kleine ruimte of een grote ruimte en wil je daarom graag een stijlvolle, trendy en onderhoudsarme gietvloer kopen? Of gaat het juist om een bedrijfspand dat je graag in een nieuw jasje steekt? Voor zowel de particuliere omgeving en de industriële omgeving is dit type vloer een uitstekende keuze. De vloer is geschikt voor vrijwel ieder type ruimte in de particuliere sector en zakelijke sector. Zelfs de badkamer of een andere plek waar snel water op de grond komt.

 

Een gietvloer kopen is mogelijk in een breed scala aan kleuren

 

Gietvloeren zijn tegenwoordig te verkrijgen in verschillende kleuren. Daarnaast heb je ook de keuze uit onder meer grindvloeren, epoxy gietvloeren, cementgebonden vloeren, polyurethaanvloeren en acrylaat vloeren. Wat de beste soort vloer is, hangt voor een groot deel af van hoe intensief je de ruimte gaat gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld voor de badkamer een ander soort vloer nodig dan voor de keuken of speelkamer voor de kids. Uiteraard kan een specialist je hier alles over vertellen als je contact opneemt. Er wordt graag met je meegedacht en je kunt in alle gevallen een voorstel op maat verwachten. Hierdoor weet je zeker dat er wordt gedacht aan je budget en aan je persoonlijke smaak.